Nieuwe folder en poster stichting HoutrookVrij

Nieuwe folder en poster stichting HoutrookVrij
12 september 2020 Redactie

Nieuwe folder én poster: Wanneer stop jij?

Daar is ie dan: onze nieuwe folder Alles wat je over houtrook wilt weten, op A3 formaat. De folder illustreert wat houtrook allemaal achter de voordeur van de buren veroorzaakt. Feitelijk, door citaten te kiezen uit de aangrijpende verhalen die dagelijks bij de Stichting HoutrookVrij binnenkomen. En door actuele informatie te geven over wat houtrook voor nadelige gevolgen voor de gezondheid heeft, ook voor die van de stoker. Zo weten we nog niet zo lang dat roet tot in de placenta kan doordringen met nog onbekend wat voor gevolgen dit voor de foetus heeft. Zorgelijk.

Een folder waarvan we hopen dat de gehinderde daardoor sterker staat in zijn contacten met de stoker en/of gemeente. Via een quiz kan de gehinderde zijn eigen kennis over houtrook toetsen en uitbreiden, bovendien bevat de folder een handig stappenplan bij houtrookoverlast. Weten dat je een van de miljoen Nederlanders bent die last heeft van houtrook in zomer en/of winter, maakt sterker.

Ook voor de stoker bevat de folder wetenswaardigheden, informatie die op een niet-moraliserende toon gebracht wordt. Misschien wel de belangrijkste eye-opener: er zijn stokers die stoppen en daar is zelfs een naam voor: kachelverlater. Goed voorbeeld doet hopelijk goed volgen.

Het logische vervolg is de vraag aan de stokers: Wanneer stop jij? Vandaar onze nieuwe raamposter met deze slogan op A3 formaat.  Folder en poster zijn hier te bestellen. Als u toch bezig bent, teken dan ook gelijk onze petitie.

Bestelinformatie

De prijzen zijn gestegen in vergelijking met de oude folder, maar de nieuwe folder is dubbel zo dik. En bij iedere bestelling ontvangt u de gratis poster Wanneer stop jij?

Ga naar de bestelpagina.