Nieuwe wetenschappelijke aanwijzingen dat houtrook ongeboren vrucht schaadt

Nieuwe wetenschappelijke aanwijzingen dat houtrook ongeboren vrucht schaadt
1 juni 2020 Redactie

Recent Zweeds wetenschappelijk onderzoek vindt opnieuw aanwijzingen dat houtrook zeer schadelijke effecten heeft tijdens de zwangerschap:

Alles bij elkaar suggereren deze resultaten dat houtrook-deeltjes de trofoblast kunnen binnendringen en vroeg in de zwangerschap negatieve effecten kunnen hebben [..]. Dit kan bijdragen aan [..] zwangerschapscomplicaties zoals miskramen, vroeggeboortes, pre-eclampsie en foetale groeirestrictie.

Klik hier om de paper te bekijken.

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.