Tilburg: ‘Stop houtstook en barbecue met houtskool’

Tilburg: ‘Stop houtstook en barbecue met houtskool’
19 juni 2019 Redactie

Tilburg moet niet langer wachten met een actieplan voor gezondere lucht. Met het terugdringen van barbecueën met houtskool, maar ook van houtstook kan niet snel genoeg worden begonnen.

Dat was maandag de boodschap van GroenLinks, D66, de PvdA en de SP aan VVD-wethouder Oscar Dusschooten.

Klik hier om het artikel in het Brabants Dagblad te lezen.

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.