RIVM publiceert literatuuronderzoek over gevolgen houtstook voor binnenmilieu

RIVM publiceert literatuuronderzoek over gevolgen houtstook voor binnenmilieu
25 mei 2019 Redactie

Het RIVM publiceerde afgelopen week een rapport over de gevolgen van houtstook op de luchtkwaliteit bij de stoker binnenshuis. Stichting HoutrookVrij haalde een aantal opmerkelijke resultaten uit het literatuuronderzoek naar boven.

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.