Rozendaal: 30% ‘duurzame energie’ uit houtkachels

Rozendaal: 30% ‘duurzame energie’ uit houtkachels
25 april 2019 Redactie

Opmerkelijk: gemeenten kunnen op papier hoog scoren met ‘duurzame energie’ uit houtstook van particulieren, simpelweg aan de hand van het aantal vrijstaande huizen en het bosareaal.

Onze overheid heeft dus zowel lokaal als landelijk weinig belang om schadelijke houtstook te ontmoedigen. Bij het aanpakken ervan zal immers het percentage ‘duurzame energie’ dalen, terwijl veel gemeenten juist al grote moeite hebben om hun ambitieuze klimaatdoelstellingen te verwezenlijken.

Klik hier om het artikel te openen.

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.