Vlaamse TV: 1 vuurtje net zo schadelijk als 300 tot 1160 dieseltrucks

Vlaamse TV: 1 vuurtje net zo schadelijk als 300 tot 1160 dieseltrucks
5 april 2019 Redactie

Het moment dat een houtstookster Britt op de fijnstofmeter ziet hoeveel troep er uit haar schoorsteen komt. Haar reactie: “Ik mag dat niet meer doen.. ik mag dat echt niet meer doen.”

De Vlaamse TV neemt de proef op de som: is een open haard/houtkachel vervuilender dan 6 dieseltrucks? Het antwoord: 1 vuurtje is net zo schadelijk als 300 tot 1.160 dieseltrucks!

Klik hier om het item te bekijken.

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.