Houtkachel veel smeriger dan personenwagen!

Houtkachel veel smeriger dan personenwagen!
25 mei 2018 Redactie

In het algemeen wordt gesteld dat de belangrijkste bron van luchtverontreiniging (fijn stof pm2,5) de auto is. In Sydney (Australie) rijden 1.8 miljoen auto’s  en zijn er verhoudingsgewijs maar weinig houtkachels (106.100). Je zou  dus verwachten dat auto’s meer vervuiling veroorzaken . Maar het tegenovergestelde is waar. De houtkachels stoten 4.503 ton PM2.5 per jaar uit terwijl alle personenauto’s verantwoordelijk zijn voor 797 ton. Met andere woorden, de gemiddelde houtkachel stoot 96 keer zoveel PM2.5 uit dan de gemiddelde personenauto. Lees meer.

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.