Open haard vervuilt evenveel als autorit van Brussel naar Wenen

Open haard vervuilt evenveel als autorit van Brussel naar Wenen
12 april 2018 Redactie

In een artikel van 12-10-2016 in de Belgische krant DE MORGEN wordt aangekondigd dat er in Vlaanderen naast een smogalarm een stookalarm komt. Want op koude, mistige en/of windstille dagen de open haard branden is slecht voor de gezondheid, het milieu en de luchtkwaliteit. Wie de open haard slechts twee uurtjes gebruikt, braakt namelijk evenveel fijnstof in de atmosfeer als een auto die 1100 kilometer rijdt! Ook de gecertificeerde houtkachel en pelletkachel komen er niet goed uit.

Hoogste tijd dat dit initiatief ook in Nederland wordt nagevolgd!

Lees hier het hele artikel.

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.