Vlaanderen: subsidie voor vervanging houtkachel door gas of elektrisch

Vlaanderen: subsidie voor vervanging houtkachel door gas of elektrisch
25 april 2017 Redactie

Vlaanderen pakt het slim aan: het laat houtkachels niet vervangen door nieuwe, zogenaamd schone maar alsnog vervuilende ‘EcoDesign’-houtkachels, maar door schone gas- of elektrische kachels.

Nederland daarentegen verstrekt juist nog steeds subsidie op houtpelletkachels.

Klik op onderstaand plaatje om het artikel van De Standaard te openen:

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.