Na de sjoemeldiesel is er nu ook sjoemelhout

Na de sjoemeldiesel is er nu ook sjoemelhout
8 maart 2016 Redactie

In dit kritische artikel maakt Martijn Katan (biochemicus en emeritus hoogleraar voedingsleer aan de Vrije Universiteit Amsterdam) duidelijk waarom het niet verkieslijk is dat de hoeveelheid CO2 in onze atmosfeer verder toeneemt. De aarde warmt op door de verbranding van kolen, olie en gas: de ijskappen smelten, de zeeën stijgen, het klimaat verandert. We moeten minder fossiele brandstoffen gebruiken. Maar het met gigantische overheidssubsidies stimuleren van biobrandstoffen is niet de oplossing!

Lees hier het hele artikel in de NRC van 14 oktober 2016

Het artikel op de site van Prof. dr Katan (inclusief bronnen)

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

45mm-wide case in polished steel with wire-style lugs typical of how early wrist watches looked. This was because early wrist watches were really just pocket watches with lugs soldered to them. These two longines telemeter chronograph mens designer belts replica watch are chronograph watches that come in at around 41 mm wide. They feature a steel case and a durable leather strap. The movement is self-winding, stop and reset the chronograph and there is no way to restart the timer without resetting. The earliest watches were built around the Lemania cal. 15CHT and later models.